» Naslovna» Kontakt
Onama
Singidunum
Beograd in numis
On-Line prodavnica
Metalni novacPapirni novacNumizmatički priborMedalje i plaketeOdlikovanjaMilitarijaŽetoniBonoviTelefonske karticeHartije od vrednostiPromotivni numizmatički materijalFotografije i RazgledniceLiteraturaOstale ponudePosebna ponuda
Kako kupiti

Vesti

Stručni tekstovi

Linkovi

Ako želite da primate obaveštenja i popunite polje unosom vaše e-mail adrese.

Kako kupiti

Ukoliko ste prilikom razgledanja naše male internet prodavnice naišli na nešto što želite da kupite, ovde ćemo Vam detaljno objasniti na koji način je to moguće. Pre toga,želim da Vas pozovem da pregledate našu celokupnu ponudu ukoliko to još niste učinili.
Isto tako, ukoliko postoji nešto što Vas zanima a ne postoji u ponudi slobodno nam pišite. Postoji velika mogućnost da Vam to možemo obezbediti, ili Vas obavestiti mailom čim taj predmet dobijemo.

Ovde želim napomenuti da možete korisititi i mogućnost pretrage sajta naročito ukoliko znate šta tražite. Pretragom sajta određeni proizvod možete naći iznenađujuće brzo. Sajt pretražujete tako što u odgovarajućem polju (u gornjem levom uglu) unesete ključnu reč koja se odnosi na pretragu i pritisnete dugme Traži.

Postupak za naručivanjeUkoliko želite da poručite nešto sa našeg sajta to se po pravilu radi putem e-mail poruke.

Poruku možete poslati direktno na e-mail adrese: moneta@singidunum-online.com
enkidu1501@gmail.com

U poruci navedite oznaku proizvoda koji želite da kupite. Oznaka se sastoji od slova koje se odnosi na kategoriju proizvoda iza kojeg sledi određeni broj.
U poruci navedite i lokaciju na koju želite da Vam se proizvod dostavi. Po prijemu Vaše narudžbine, u najbržem roku, odgovoriću Vam na Vaš e-mail dostavljanjem obaveštenja o načinu isporuke i kao i o uslovima/načinu plaćanja.

Izuzetno, možete me pozvati i na kontakt telefon koji je naveden na sajtu.

 

16. , 2012
KATALOG METALNOG NOVCA OD 1700. GODINE DO DANAS
Novo izdanje Kataloga metalnog novca JE U PONUDI ENCIKLOPEDIJSKI KATALOG METALNOG NOVCA svih zemalja bivše Jugoslavije OD 1700. GODINE DO ...[dalje]
02. , 2012
Nova knjiga: L13144 - Jovanović, Miroslav. SRPSKI SREDNJOVEKOVNI NOVAC. III izdanje
L13144 - Jovanović, Miroslav. SRPSKI SREDNJOVEKOVNI NOVAC. III preradjeno i znatno dopunjeno izdanje. Beograd 2012. 288 stranica velikog (A4) ...[dalje]
10 DINARA 1983 Sutjeska, varijanta "sa borićima" ili "sa mostom".
Metalni novac, Jugoslavija, DFJ-FNRJ-SFRJ, Između dva krila spomenika nalazi se pretisak baklji sa grba na suprotnoj strani novčića. Poznato samo oko 30 primeraka. Veoma retko. Man. R137, str. 64.
G46422 - Germany. Silver MOTHER'S CROSS (2nd class) Kreutz der Deutsche Mutter.
Odlikovanja, Ostalo, ,
OBAVEŠTENJE
Autor: ,
+381 (11) 3284501
enkidu1501@gmail.com
moneta@singidunum-online.com